Selecteer een pagina

Wie zijn wij?

Wij zijn Hans en Suze. Vader en dochter. Hans is Groninger tekstschrijver en troubadour. En alhoewel Suze is geboren in Groningen, heeft ze de Groningse taal nooit goed leren spreken.

Jammer, want het is een mooie taal met grappige woorden. En wat is er nou leuker dan een taal spelenderwijs leren? Zo is het idee voor Kwait Nait ontstaan.

Crowdfunding

Een Nederlands-Gronings memory spel werd onze droom. Zodat mensen deze mooie taal op een speelse manier kunnen leren.

Via een crowdfundactie hebben we geld verzameld. Hiermee worden de afbeeldingen ontworpen, de kaartjes gestanst en de dozen bedrukt.

Spel bestellen na de crowdfunding

De crowdfunding is 17 februari 2022 afgelopen. Eind maart is het spel leverbaar. En vanaf nu ook beschikbaar in de webshop.

Bedrijfsgegevens

Kwait Nait is een initiatief van enthousiaste Groningers en juridisch een handelsnaam van Green Marketers vanwege administratieve redenen.

Vestigingsadres: Kerklaan 30, 9751NN Haren
KVK-nummer: 76652289
BTW-nummer: NL860725455B01
Telefoonnummer: 085 080 50 55
E-mail: info@kwaitnaitspel.nl

Algemene voorwaarden

Als Gronings initiatief handelen we nuchter: deugt het niet, dan doen we er wat aan. Neem contact op als er iets niet deugt, dan lossen we het op:

info@kwaitnaitspel.nl

Toch zijn de kleine lettertjes ‘nodig’ om zowel afnemers als onszelf in persoon te beschermen. Daarom vind je algemene voorwaarden hier:

kwaitnaitspel.nl/algemene-voorwaarden